Over Betonbedrijf Deinum

Bij Betonbedrijf Deinum staan wij dagelijks met onze voeten in de klei, of beter gezegd, het beton. Met plezier storten wij betonnen erfverharding, leggen kavelpaden en sleufsilo’s aan of voeren betonrenovaties uit. Wij richten ons vooral op de agrarische sector, net als ons zusterbedrijf Comfort Koe. Comfort Koe houdt zich bezig met de inrichting en renovatie van met name ligboxenstallen. Hierbij komt vaak betonwerk kijken, zoals het storten van voerpaden, het maken van muurtjes achter waterbakken en onder voerhekken en het renoveren van bestaand beton. Betonbedrijf Deinum vult Comfort Koe daarom perfect aan. 

 

Gespecialiseerd in de agrarische sector

De eigenaren van Betonbedrijf Deinum en Comfort Koe zijn Roland Andringa en Tjibbe Thom Deinum. Ze hebben allebei een achtergrond in de rundveesector en die ervaring komt goed van pas in beide ondernemingen. Meedenken, adviseren en ontzorgen zijn dan ook belangrijke pijlers van zowel het betonbedrijf als de stalinrichter. Betonbedrijf Deinum richt zich op de agrarische sector in Friesland, maar ook bouwbedrijven en particulieren maken gebruik van onze producten en diensten. 

 

Prefab en maatwerk beton

Betonbedrijf Deinum heeft een groot assortiment prefab betonproducten. Je kunt bij ons terecht voor betonplaten, sleufsilo’s, kavelpaden en betonputten en -goten. Wij ontzorgen je van het bestellen tot het transport en van het grondwerk tot het plaatsen. De prefab betonproducten kunnen wij combineren met betonwerk op maat, zoals bijvoorbeeld keerwanden met een maatwerk betonvloer. Wanneer je prefab betonproducten of gestort beton wilt, neem dan gerust contact op voor meer informatie of advies. Betonbedrijf Deinum ontzorgt je graag!

contact